Frietjes | Pannenkoeken | Koekjes bakken | Zwembad | Workshops

Kinderfeestjes

Op zoek naar een leuke locatie voor een kinderfeestje?
Naast diverse opties voor eten & drinken kunnen de kinderen lekker
spelen in de (indoor)speeltuin en zwemmen. Wat er nog meer mogelijk is,
dat leest u hieronder.

In de zomer

Een zwembad, indoor- en outdoor speeltuin, kinderbioscoop, spraypark… méér dan genoeg te beleven tijdens een kinderfeestje bij Brasserie de Boomgaard. Als u een kinderfeestje bij ons viert, zetten we de jarige en de vriendjes en/of vriendinnetjes natuurlijk in het zonnetje. De kinderen kunnen gebruik maken van alle faciliteiten zo lang zij willen. Op het afgesproken tijdstip staat het eten voor hen klaar. We serveren dan het menu dat de jarige zelf heeft uitgekozen. Dieetvoorschriften kunnen wij voor de kinderen verzorgen. Geeft u uw wensen bij de reservering aan?

sprayw

Kinderfeest met frietjes

De kids kunnen onbeperkt ranja drinken in diverse smaken. Tussendoor leggen we een zakje chips op tafel. De frietjes worden geserveerd met snack naar keuze: frikandel, kroket, kaassoufflés of kipcorn. Een ijsje kan worden besteld als toetje of tussendoor. De volgorde en tijd van eten en drinken is altijd in overleg. Loopt het zwemmen wat uit dan passen wij ons aan zover als mogelijk is. Ieder feest blijft maatwerk.

Prijs:
€ 15,- p.p. (zonder zwemmen € 10,-).
Let op: Er is geen toezicht in het zwembad. Kinderen moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma. Toezicht van een ouder en/of begeleider in het zwembad is gewenst.

frietjes

Kinderfeest met pannenkoeken versieren

Ook bij dit arrangement kunnen de kinderen onbeperkt ranja bestellen en staat er chips op tafel. De kinderen kunnen vervolgens zelf hun pannenkoek versieren met allerlei lekkers, zoals: stroop, suiker, jam  en kraaltjes. Een ijsje kan besteld worden als toetje of tussendoor.

Prijs
€ 15,- p.p. (zonder zwemmen € 10,-)

versieren

In de winter

Is het zwembad gesloten en is buiten spelen even geen feest…

Brasserie de Boomgaard heeft echter uitgebreide indoor activiteiten. Zo kunt u het frietjes of pannenkoekenfeestje bijvoorbeeld uitbreiden met het maken van een zeepketting, een echte workshop! Daarnaast zijn alle indoor speeltoestellen altijd beschikbaar.

indoor

Workshop zeepketting maken

Een voorbeeld van een kinderfeestje:
De kinderen komen aan bij de Brasserie en drinken ranja waarna de jarige de kadootjes uitpakt. We starten hierna met het maken van zeep. De eerste fase van zeep maken kost zo’n 20 minuten. De zeep moet een half uur drogen en de kinderen kunnen zich lekker uitleven in de indoor speeltuin.

Na het spelen komt deel twee van het maken van de zeepketting, het uitzoeken van de juiste versiering en kralen. Hoe heerlijk is het om uit vele kralen de mooiste te vinden voor jouw eigen ketting! Kinderen, ja zeker ook jongens, vinden dit geweldig. Als iedereen de onderdelen heeft uitgezocht dan wordt de ketting gemaakt. Een heerlijk geurende ketting, super leuk om mee naar huis te nemen. Hierna is het weer speeltijd en wij maken de ondertussen de frietjes klaar. Een feest om nooit meer te vergeten!

Prijs:
De workshop is mogelijk vanaf zes kinderen en kost € 8,- per kind.

zeepkettingw

Workshop vogelhuis beschilderen

De kinderen gaan bij deze workshop, tussen het spelen door, aan de slag met hun eigen vogelhuis. Eerst het vogelhuis een kleur geven. Tijdens de droogtijd kunnen de kinderen lekker ravotten in de speeljungle. Daarna het vogelhuis verder bewerken. Zelf een tekening maken of stempels uitkiezen en stempelen. Dan inkleuren. Het hangt van de groep af of we tussendoor nog spelletjes doen, nog even de speeljungle ingaan of lekker blijven knutselen. Is het huisje klaar dan is het tijd om te eten. Moe en voldaan, en met een vogelhuis, gaan de kinderen weer naar huis.

Prijs:
De workshop is mogelijk vanaf zes kinderen en kost € 8,- per kind.

vogelhuis

Koekjes bakken

Koekjes bakken is altijd een leuke toevoeging aan ieder kinderfeestje! Niets is leuker voor de kinderen dan lekker zelf wat maken en later opeten en mee naar huis nemen! Vraag ons naar de mogelijkheden.

koekjes

Spelletjes (voor tussendoor)

Is er niet veel tijd voor een hele workshop dan kunnen de kinderen naast het spelen in de speeljungle ook spelletjes doen. We kunnen de spelletjes als een wedstrijdje opzetten tussen bijvoorbeeld 2 teams. Wie is het snelst, slimst, noem maar op. We hebben een leuke prijs voor de winnaars.

Spelletjes die we kunnen doen:
– Sjoelen
– Tangram (een grafisch spel voor de creatieve fantasie)
– Oudhollandse spelletjes

Prijs:
Voor 1 uur spelletjes rekenen we € 5,- per kind. De spelletjes worden dan onder begeleiding uitgevoerd en de winnaars krijgen een prijs. Deze activiteit is te reserveren vanaf 6 kinderen en meer.

knutselen-

Extra’s

– Een stuk taart of een cake met slagroom tijdens het feestje. Dit kan vanaf € 1,50 p.p.
– Een eigen taart meenemen? Wij zorgen voor het servies, bestek en de afwas voor € 1,- p.p.
– Frisdrank op tafel in plaats van ranja. Kosten €2,10 per glas.
– Ballonclown of Schmink-artiest inhuren? Wij kennen de leukste adressen om dit te regelen. Tijden en prijzen vragen we op en worden aan u geoffreerd.

Alle tarieven zijn inclusief onbeperkt gebruik van alle sport & spel faciliteiten. Neem minimaal 5 vriendjes en/of vriendinnetjes mee en wij zorgen voor een onvergetelijke verjaardag. Willen de begeleiders meedoen aan de workshop? Dat kan natuurlijk. De begeleiders mogen voor hetzelfde aantrekkelijke tarief mee om het feest samen met jullie te vieren. Voor apart bestelde consumpties rekenen wij het normale tarief.

glijbaan