Gezellig dineren bij

Brasserie de Boomgaard

U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje in ons restaurant.
Van een kop koffie tot een heerlijk 3-gangen diner.
Bij Brasserie de Boomgaard is alles mogelijk! Bovendien is ons restaurant geschikt voor
kleinere en grotere bijeenkomsten en feesten. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reserveren

Klik hier voor de drankenkaart
Klik hier voor de snackbarkaart (Nederlands)
Klik hier voor de snackbarkaart (Duits)

Het vakantiegevoel

Is het koud dan steken we de open haard aan. Zo kunt u samen of met de kinderen, familie, kennissen knus samenzijn. Wij zorgen voor de entourage en de inwendige mens! Bij mooi weer is het fijn vertoeven op het terras. U bent heerlijk aan het relaxen terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad en/of het spraypark (tijdens de wintermaanden niet geopend) of indoor speeltuin. Stelt u zich eens voor… u zit op ons terras in de zon aan een heerlijke lunch of een verfrissend koud biertje… krijgt u al een vakantiegevoel?

openhaard

Seizoenen

In onze brasserie houden we de seizoenen, met de daarbij behorende gerechten, natuurlijk in de gaten. Heerlijke stoof in de winter en mosselen in de zomer. Komt u genieten van de seizoenen! De gerechten, die we naast de menukaart serveren, vindt u op de borden in het restaurant of vraag het aan uw bediende. 

kerstdorp

Snackbar

Geniet van de heerlijke verse frites, snacks, saté, hamburgers, dranken en ijs van onze snackbar. Om mee te nemen naar huis, uw vakantieplek óf ter plaatse te nuttigen met een lekker drankje. U vindt de snackbar in de Plaza van het centrumgebouw.

Klik hier voor de snackbarkaart (Nederlands)
Klik hier voor de snackbarkaart (Duits)

snackbarweb

(Bedrijfs)feesten en partijen

Heeft u een kleinere of een grote (zakelijke) bijeenkomst te organiseren? Wij zorgen voor een onvergetelijk samenzijn. Neem contact met ons op om de details te bespreken zodat we een offerte kunnen maken die precies aansluit bij uw wensen en budget. Diner, buffet, brunch, hapje en drankje? Alles is mogelijk.

Bel 0118-236043 of mail naar info@brasseriedeboomgaard.nl en vraag naar de mogelijkheden.

wijn

Plaza

De plaza is hét bruisende centrum van De Boomgaard.
Zo zijn er diverse tafeltjes om rustig een boek te lezen of heerlijke frietjes van onze snackbar te eten. Verder verbindt de Plaza het zwembad, de brasserie, speeltuin en snackbar met elkaar.

plaza

Drankenkaart