Gezellig dineren bij

Brasserie de Boomgaard

U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje in ons restaurant. Van een kop koffie met een stuk zelfgemaakte appeltaart tot een heerlijk 3-gangen diner. Bij Brasserie de Boomgaard is alles mogelijk! Bovendien is ons restaurant geschikt voor kleinere en grotere bijeenkomsten en feesten. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reserveren

Het vakantiegevoel

In de winter steken we de open haard aan. Zo kunt u samen of met de kinderen, familie, kennissen knus samenzijn. Wij zorgen voor de entourage en de inwendige mens! Bij mooi weer is het fijn vertoeven op het terras. U bent heerlijk aan het relaxen terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad en/of het spraypark (tijdens de wintermaanden niet geopend) of indoor speeltuin. Stelt u zich eens voor… u zit op ons terras in de zon aan een heerlijke lunch of een verfrissend koud biertje… krijgt u al een vakantiegevoel?

openhaard

Winterwonderland

In onze brasserie is een spectaculair winterdorp opgebouwd. De details zijn adembenemend met onder andere een skipiste met skilift, een trein en zelfs de vuurtoren van Westkapelle. Kom snel eens kijken naar dit sfeervolle tafereel!

kerstdorp

Snackbar

Geniet van de heerlijke verse ambachtelijke frites, snacks, saté, hamburgers, dranken, (soft)ijs van onze snackbar. Om mee te nemen naar huis, uw vakantieplek óf ter plaatse te nuttigen aan de gezellige tafeltjes in de Plaza.

snackbarweb

(Bedrijfs)feesten en partijen

Heeft u een kleinere of een grote (zakelijke) bijeenkomst te organiseren? Wij zorgen voor een onvergetelijk samenzijn. Neem contact met ons op om de details te bespreken zodat we een offerte kunnen maken die precies aansluit bij uw wensen en budget. Diner, buffet, brunch, hapje en drankje? Alles is mogelijk.

Bel 0118-236043 of mail naar info@brasseriedeboomgaard.nl en vraag naar de mogelijkheden.

wijn

Plaza

De plaza is hét bruisende centrum van De Boomgaard.
Zo zijn er diverse tafeltjes om rustig een boek te lezen of heerlijke frietjes van onze snackbar te eten. Verder verbindt de Plaza het zwembad, de brasserie, speeltuin en snackbar met elkaar.

plaza

Ontbijt

In Brasserie de Boomgaard kunt u ook heerlijk ontbijten. Neem de tijd en geniet van een versgeperste jus ‘d Orange, koffie, broodjes en een kraakvers croissantje. 

ontbijt

Menukaart

Drankenkaart

stoof5

Specialiteit van de maand

Wild stoofpotje
€ 14,50

Waar u ons kunt volgen

Op zondag 1 april kunt u bij ons genieten van een heerlijke Paasbrunch.
Met kinderanimatie door de Paashaas & spelen in de indoor speeltuin!

Kosten: € 19,50 p.p.
Kinderen t/m 11 jaar: € 10,50 p.p.

Gelieve te reserveren voor woensdag 28 maart via
info@brasseriedeboomgaard.nl of 0118-236043
... Zie meerZie minder

Paasbrunch met kinderanimatie

april 1, 2018, 11:00am - april 1, 2018, 7:00am

Op zondag 1 april kunt u bij ons genieten van een heerlijke Paasbrunch. Met kinderanimatie door de Paashaas & spelen in de indoor speeltuin! Kosten: € 19,50 p.p. Kinderen t/m 11 jaar: € 10,50 p....

Bekijk op Facebook

Openingstijden

Van 8 januari t/m 8 februari gesloten

Vanaf 9 februari alleen de weekenden (vrijdag, zaterdag, zondag) open vanaf 12:00 uur.

 

Waar u ons kunt bereiken

  • 0118 236 043
  • info@brasseriedeboomgaard.nl

  • Adres

Korte Prelaatweg 4
4361 JM Westkapelle
Tel. 0118-236043

Waar u kunt overnachten

boomgaard